Om ifixIT-Gagnef

Välkommen till IfixIT-Gagnef

Om IfixIT-Gagnef

IfixIT-Gagnef är en enskild firma som utgår från Kyrkbyn i Gagnefs kommun. Firman startades januari 2018 av mig Daniel Green.

Min tanke var att nå ut till personer som behöver hjälp i den digitala vardagen. Då den här typen av tjänst kräver ett brett tekniskt och socialt intresse passar det mig som handen i handsken. Jag har inte specialiserat mig inom ett specifikt område utan har istället en bredare kunskapsbank. Jag har elektronik- och datorutbildning i grunden men har lärt mig det mesta efter många års erfarenhet. I takt med att tekniken utvecklas måste jag utvecklas i takt med den.

Daniel Green

Ägare

Jag är bosatt i Gagnef med fru och två barn. Vi flyttade hit efter några år i Uppsala men kommer från Värmland från början, eller jag är född i Norrland men uppväxt i Värmland (lång historia).

Min fru, hon är uppväxt i en utav grannbyarna och det va en utav anledningarna varför vi hamnade här.

Förutom IfixIT-Gagnef har jag en tjänst som teknisk skribent på clas ohlson och konsultar även som huggare för DMO skog & mark. Kan verka mycket men jag trivs med variationen av arbete. Regniga dagar kan jag sitta på kontoret eller installera nätverk åt en kund. Soliga dagar kan jag spendera tiden ute i skog och natur.

Mina intressen: Vandring, musik, gaming, skogsbruk, teknik och att hela tiden lära mig nya saker.